Previous Next

Burg Trailer Service sponsor zorgbus Thomashuis

Afdrukken

Deze mooie bus is recent in bedrijf genomen door het Thomashuis de Oliemolen in Delft, een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking.

Hierdoor kunnen de mensen makkelijk en veilig vervoerd worden en kunnen leuke tripjes buiten de deur gemaakt worden.

In een Thomashuis wonen 8 à 9 volwassenen met een verstandelijke beperking op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Even relaxen in de tuin, samen TV kijken of met elkaar aan tafel de dag doornemen; het lijkt in vele opzichten wel een beetje op het leven in een groot gezin. De inrichting, de sfeer en de manier van met elkaar omgaan maken dat er één gevoel overheerst zodra je binnenstapt: de bewoners zijn hier thuis en hebben het goed met elkaar.

Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen. Stuk voor stuk plaatsen waar volop ruimte is voor ieders behoeften en waar respect de boventoon voert. Een Thomashuis is een warm nest waar alles draait om liefde, geborgenheid en aandacht voor elkaar. Niemand is er een nummer, maar een uniek individu met eigen interesses, eigen maniertjes en talenten. In een Thomashuis mag je zijn wie je bent.

Wij zijn blij dat wij ons steentje kunnen bijdrage en wij wensen het Thomashuis veel plezier met hun mooie bus !

Thomashuis | Een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking